Θεσσαλονίκη: Νεαροί έκλεψαν αυτοκίνητο και εισέβαλαν σε δύο επιχειρήσεις

Θεσσαλονίκη: Νεαροί έκλεψαν αυτοκίνητο και εισέβαλαν σε δύο επιχειρήσεις

Χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα σαν «πολιορκητικό κριό», τέσσερις νεαροί εισέβαλαν σε δύο επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τις διαρρήξουν.

Οι φερόμενοι ως δράστες αφού αφαίρεσαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, το αυτοκίνητο από την περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, έβαλαν "στόχο" δύο εταιρείες στη Μενεμένη και τη Σίνδο, στις οποίες και εισέβαλαν.

Οι δράστες ωστόσο δεν αφαίρεσαν κάτι από το εσωτερικό των καταστημάτων.

Οι τέσσερις νεαροί εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, στην περιοχή των Διαβατών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι φερόμενοι ως δράστες είχαν αφαιρέσει από το κλεμμένο όχημα, εργαλεία ψαρέματος και ένα ραδιο-cd. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα περιστατικά εισβολής με αυτοκίνητα σε επιχειρήσεις, αρχής γενομένης από την Αθήνα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις εισβολής που σημειώθηκαν μέσα σε μια νύχτα (30 Σεπτεμβρίου) στην Αθήνα, όταν άγνωστοι με όχημα έσπασαν τα ρολά και την πόρτα καταστήματος με φρούτα στη Νέα Φιλαδέλφεια και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, επίσης άγνωστοι δράστες, με την ίδια μέθοδο, εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το ίδιο κατάστημα με φρούτα στη Νέα Φιλαδέλφεια «χτύπησαν» επίδοξοι διαρρήκτες μία ημέρα αργότερα, εισβάλοντας ξανά με αυτοκίνητο.via Ειδήσεις https://ift.tt/2IsxfZQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.