Η άστεγη του μετρό που έγινε viral και τραγουδούσε όπερα - Πρόταση από δισκογραφική (video)

Η άστεγη του μετρό που έγινε viral και τραγουδούσε όπερα - Πρόταση από δισκογραφική (video)

Η Έμιλι Ζαμούρκα έγινε θέμα ως η άστεγη του μετρό. Η Αστυνομία του Λος Άντζελες κοινοποίησε σε ανάρτησή της στο Twitter βίντεο στο οποίο τραγουδούσε η ίδια σε σταθμό του μετρό και δέχτηκε πρόταση από δισκογραφική εταιρεία.

«Ο καθένας μας έχει μια ιστορία, το ίδιο και αυτή η γυναίκα. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσα χρόνια άστεγη, όμως είναι άνθρωπος και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, με πολλούς άλλους να προβληματίζονται αν πράγματι η Έμιλι Ζαμούρκα ήταν άστεγη.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα ήταν άστεγη για τρία χρόνια. Μιλώντας η ίδια στους «Los Angeles Times» είπε ότι μετακόμισε στις ΗΠΑ από τη Ρωσία. Σύμφωναμε την ίδια, όταν ήταν στην ηλικία των 24 ετών, έμαθε να παίζει βιολί και πιάνο, ενώ τραγουδούσε μιμούμενη ερμηνευτές όπερας που έβλεπε στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, της έγινε προσφορά για συμβόλαιο από δισκογραφική που συνδέεται με γνωστό παραγωγό υποψήφιο για βραβείο Grammy. Μετά την αίσθηση που προκάλεσε στο κοινό το βίντεο της 52χρονης, εμφανίστηκαν πολλές σελίδες crowdfunding με σκοπό να την βοηθήσουν.

Πολλά χιλιάδες δολάρια συγκεντρώθηκαν με την υποστήριξη μάλιστα του τοπικού συμβουλίου του Λ. Άντζελες και με τον πρόεδρο του συμβουλίου να προσφέρει στην 52χρονη την ευκαιρία να ερμηνεύσει σε εκδήλωση της πόλης, όπως μετέδωσε το BBC. Ο ίδιος δήλωσε ότι της έχουν προσφερθεί χώροι για να μείνει ωστόσο «βρίσκεται στο δρόμο εδώ και καιρό και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί».

Κι όλα αυτά ξεκίνησαν με την ανάρτηση του βίντεο με το τραγούδι της Έμιλι Ζαμούρκα από την ανάρτηση της Αστυνομίας του Λος Άντζελες. Η 52χρονη άστεγη με την αιθέρια φωνή στο Λος Άντζελες, όχι μόνο έγινε viral τραγουδώντας Πουτσίνι, αλλά κατάφερε να έχει και πρόταση από δισκογραφική εταιρεία.

{https://twitter.com/LAPDHQ/status/1177423181679755264?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Vp6kUe
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη