Σου έκλεψαν το όχημα; Τι έγγραφα χρειάζεσαι για να δηλώσεις την κλοπή στην Αστυνομία

Σου έκλεψαν το όχημα; Τι έγγραφα χρειάζεσαι για να δηλώσεις την κλοπή στην Αστυνομία

Αν σου κλέψουν το όχημα τότε αυτό που πρέπει αμέσως να κάνεις είναι να το δηλώσεις στην Αστυνομία. 

Η ΕΛΑΣ προσφέρει τις κατάλληλες οδηγίες για το ποια έγγραφα χρειάζεσαι αλλά και το ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Πιο συγκεκριμένα, για την υποβολή δήλωσης/καταγγελίας κλοπής οχήματος, απαιτείται η αυτοπρόσωπη μετάβαση του ιδιοκτήτη, του νομέα ή άλλου νομίμου χρήστη του οχήματος στην τοπικά αρμόδια Αστυνομική Υπηρεσία, όπου και συντάσσεται σχετική έκθεση.

Σε περίπτωση αδυναμίας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στην πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή για να υποβάλει τη σχετική καταγγελία.

Ο παθών απαιτείται να προσκομίσει δελτίο ταυτότητας ή ταξιδιωτικό ή άλλο σε ισχύ, έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, αποδεικτικό της ταυτότητάς του και να είναι σε θέση να γνωστοποιήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Σε περίπτωση που δεν έχει αφαιρεθεί μαζί με το όχημα, προσκομίζεται και η άδεια κυκλοφορίας.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2qBXGGo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη