ΚΙΝΑΛ: Έκτακτο Συνέδριο συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά

ΚΙΝΑΛ: Έκτακτο Συνέδριο συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά «προαναγγέλει» ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, με την κίνησή της να συγκαλέσει έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ επιλέγει να «τρέξει» τις διαδικασίες της Συνδιάσκεψης του ΚΙΝΑΛ παράλληλα με αυτές για την διοργάνωση του κρίσιμου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, αναγκάζονται να πάρουν επισήμως θέσεις όλα τα κορυφαία στελέχη- κάποια εκ των οποίων έχουν ήδη θέσει αμέσως ή εμμέσως και θέμα ηγεσίας.

Τα βήματα προς το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ:

- Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συγκαλεί το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ (Γραμματεία ΚΟΕΣ- ευρωβουλευτές- βουλευτές ΠΑΣΟΚ) την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 15:00 το μεσημέρι.

- Συγκαλεί δύο ημέρες μετά, δηλαδή την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και την ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ, που αντικατέστησε το 2017 την Κεντρική Επιτροπή.

Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει τον προσεχή Δεκέμβρη- ωστόσο οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν στα κομματικά όργανα μετά την συζήτηση επί των προτάσεων που θα καταθέσουν βουλευτές και στελέχη.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2pPGtZA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη