Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σάμο

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σάμο
Την Σάμο επισκέφτηκε εκτάκτως στις 20/10/2019 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης.
Αμέσως μετά την άφιξή του ο κ. Μουτζούρης  συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και τον Δήμαρχο και μετέβησαν στο Κ.Υ.Τ της πόλης. Εκεί ενημερώθηκε εμπεριστατωμένα για τις ζημιές και τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες.
Ο κ. Μουτζούρης συναντήθηκε επίσης και με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριο Ντουρουντού.
Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κατάσταση δεν πάει άλλο, το Βαθύ είναι μια πυριτιδαποθήκη η οποία κινδυνεύει να εκραγεί ανα πάσα στιγμή. Περιμένουμε άμεση αντίδραση από την κυβέρνηση εντός των επόμενων ημερών. Στόχος πρέπει να είναι όχι μόνο η μεταφορά μεταναστών από τα νησιά μας αλλά η δραστική μείωση των ελεύσεων»
Την Δευτέρα 21/10/2019 ο κ. Μουτζούρης θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες της Π.Ε Σάμου και στις 11:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα.

The post Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Σάμο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2P3B5g5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη