Ημερίδα για την «Ψυχική εξουθένωση από τη φροντίδα ψυχικά πασχόντων» από το Κέντρο Ημέρας Κ.Η.Π.Ο.Σ.

Ημερίδα για την «Ψυχική εξουθένωση από τη φροντίδα ψυχικά πασχόντων» από το Κέντρο Ημέρας Κ.Η.Π.Ο.Σ.

Το Κέντρο Ημέρας Κ.Η.Π.Ο.Σ. της εταιρείας ΑμΚΕ ΔΙΟΔΟΣ γιορτάζει τα 10+1 χρόνια λειτουργίας του και στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας της 10ης Οκτωβρίου, διοργανώνει ημερίδα, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, με θέμα:

«Είμαι κι εγώ εδώ!» Η ψυχική εξουθένωση από τη φροντίδα Ψυχικά Πασχόντων

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες, φροντιστές, γονείς και γενικά ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον ατόμων με ψυχικές παθήσεις.

Το πρόγραμμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, είναι το εξής:

  • 09:00 Ομιλία «Η επαγγελματική εξουθένωση στους εργαζόμενους ψυχικής υγείας», Θ. Γιαμουστάρης, ψυχίατρος
  • 11:00 – 14:00 Βιωματικό εργαστήριο «Πως ο προσωπικός μας μύθος στηρίζει το επαγγελματικό όραμα και οδηγεί στην ουσιαστική φροντίδα του εαυτού μας και του έργου που υπηρετούμε» Α. Κριτσέλη Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια , Α. Μεννή, – Ψυχοθεραπεύτρια
  • 017:00-19:00 Ομάδα συζήτησης για οικογένειες, φίλους και ευρύτερο περιβάλλον ανθρώπων με ψυχική ασθένεια. Π. Ποτουρίδου, Ε. Τσιντζήρα, Ψυχολόγοι

Το Βιωματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίας ψυχικής υγείας και έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (τηλ. Κρατήσεων: 24210 31993)

Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνεται σε γονείς, συγγενείς, φίλους, φροντιστές και οποιονδήποτε έχει στο περιβάλλον του κάποιον άνθρωπο με ψυχική πάθηση για  συμμετοχή στην απογευματινή ομάδα συζήτησης. Στόχος είναι να ανοίξει ένας διάλογο που θα αποτελέσει έναυσμα για μοίρασμα και επανατοποθέτηση  στην φροντίδα ψυχικά πασχόντων, καθώς και η ΣΤΗΡΙΞΗ του περιβάλλοντος που τους ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p9dobx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη