Λαμία: Συστάθηκε επιτροπή για την αντιμετώπιση των αδέσποτων - Πρόεδρος ο Παναγιώτης Στασινός


Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 14.00 αύριο το μεσημέρι θα διεξαχθεί η πρώτη συνάντηση της νεοσυσταθείσας  Επιτροπής για τα αδέσποτα.

Δείτε την πρόσκληση και τα θέματα που θα συζητηθούν:

Αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2029 στις 14.00 στο Δημαρχείο, θα διεξαχθει η πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων στον δήμο Λαμιέων.

Τα θέματα που θα συζητηθούν ειναι:

1. Ενημέρωση για την υφιστάμενη κατασταση στο Κυνοκομείο (αριθμός και κατασταση ζώων,συνθήκες εργασίας και διαβίωσης ζώων,επάρκεια σε τροφές,φάρμακα και αναλώσιμα κλπ)

2. Ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα αδέσποτα (αριθμός,αναφορές για επιθέσεις και αγέλες,επανενταξεις κλπ)

3. Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των αδέσποτων στον Άγιο Λουκά 

4. Προτασεις προς την Δημοτική Αρχή για την εύρυθμη λειτουργία του Κυνοκομείου και την διαχείριση των αδέσποτων 

5. Προτάσεις των μελών

Δείτε αναλυτικά τα μέλη της επιτροπής:

H συγκρότηση της πενταμελούς επιτροπής για την παρακολούθηση και εφαρμογή του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Λαμιέων (περ. α της παρ.12 του άρθρου 9 του ν. 4039/12) είναι με την ακόλουθη σύνθεση:

1. Μπαρτσιώκα Αγγελική, Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με αναπληρώτρια την Γρίβα Έφη

2. Σχοινάς Θέμης, με αναπληρωτή την Πέρρου Γωγώ

3. Αντωνακάκη Μαριάννα, Κτηνίατρος - υπεύθυνη του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

4. Τσιαμπούλας Βασίλειος, εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος είναι μέλος νομίμως αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου εκπαιδευτών σκύλων

5. Στασινός Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος, εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Παλιούρα, Δημοτικό Σύμβουλο.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο κος Στασινός Παναγιώτης.

Τη συγκρότηση τριμελούς ειδικής επιστημονικής επιτροπής (περ. β της παρ. 12 του άρθρου 9 του ν. 4039/12), με την ακόλουθη σύνθεση:

1) Τσαντήλας Ηλίας, κτηνίατρος του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φθιώτιδας, με αναπληρωτή τον κο. Ξενόπουλο Θεμιστοκλή κτηνίατρο του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φθιώτιδας

2) Σωτηρίου Σωτήριος, ιδιώτης κτηνίατρος μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, με αναπληρωτή τον κο. Καραγιάννη Στυλιανό μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου

3) Σπυρόπουλος Γεώργιος, ιδιώτης κτηνίατρος μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου συνεργαζόμενος με το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας, με αναπληρωτή τον κο. Μπατίκα Δημήτριο μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου συνεργαζόμενο με το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο κος Τσαντήλας Ηλίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση
Από το Blogger.