O Γκλέτσος τράκαρε με αγριογόρουνο


Από θαύμα ζει ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, μετά από τρακάρισμα που είχε με... αγριογούρουνο και τις συνέπειες που ακολούθησαν του συμβάντος...

Ο δημοφιλής ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι. Ενώ βρισκόταν στον επαρχιακό δρόμο, παράλληλα της εθνικής οδού και στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, πετάχτηκε μπροστά του το αγριογούρουνο. Την ώρα εκείνη η περιοχή είχε καταρρακτώδη βροχή..

Στην προσπάθειά του να αποφύγει το αγριογούρουνο, λόγω του ότι γλίστραγε ο δρόμος, το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και τούμπαρε 5 φορές.

Ο Γκλέτσος μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητό του κατάφερε να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού, μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.
Από την ιατρική εξέταση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη