Συνάντηση του Σωματείου «Σπάρτακος» με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Συνάντηση του Σωματείου «Σπάρτακος» με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας Γιάννη Κιοσέ είχαν το Προεδρείο και στελέχη του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ΔΕΗ και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το Σωματείο αναφέρεται:
«Η διαμόρφωση του ενεργειακού χάρτη με βάση τα τελευταία δεδομένα και η πρόθεση της Κυβέρνησης να παύσει τη λειτουργία των μονάδων λιγνίτη μέχρι το 2028, δεν μπορούν παρά να κρατούν σε εγρήγορση το σωματείο που συνεχίζει έναν κύκλο επαφών με φορείς, αρχές και παράγοντες, προκειμένου να διασφαλιστεί το δίκαιο και αυτονόητο που δεν είναι άλλο από τη ΜΗ βίαιη μετάβαση των λιγνιτοφόρων περιοχών στη μεταλιγνιτική περίοδο».

Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ταυτίστηκε με την ανησυχία συνδικάτου και εργαζομένων για την «τύχη» που θα έχει η επιχείρηση, αλλά και τη θέση στην οποία θα βρεθούν οι εργαζόμενοι με βάση τα τρέχοντα σενάρια και δήλωσε στήριξη στον αγώνα και στην προσπάθεια του σωματείου, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/346dH6a
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη