Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών αντιπροσωπεία της Τσέχικης Δημοκρατίας


Ένας ανοικτός Δήμος σε συνεργασίες με συνέχεια και συνέπεια. Αυτό ονειρευτήκαμε, αυτό προγραμματίσαμε, και αυτό υλοποιούμε. 

Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών αντιπροσωπεία της Τσέχικης Δημοκρατίας, αποτελούμενη από την καθ. Δρ. Helena VALKOVA, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υπομνημάτων και πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, επικεφαλής διακομματικής αντιπροσωπείας της Βουλής της Τσεχίας, συνοδευόμενη από τον πρέσβη της Τσέχικης Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Jan Bondy.

Ανταλλάξαμε απόψεις και ανανεώσαμε την υφιστάμενη ήδη, συνεργασία μεταξύ του Δήμου μας και της Τσεχίας σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στη κατεύθυνση τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μας, μέσα από τον ιστορικό, θρησκευτικό, αλλά και ιαματικό τουρισμό. 

Ο Δήμος μας πρέπει και θα γίνει προορισμός. Έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που μπορούν να συνθέσουν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, με οργάνωση, δημιουργία υποδομών που στη συνέχεια θα δημιουργήσουν την επιθυμητή τουριστική υπεραξία και ανάπτυξη.










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη