Μ. Βαρβιτσιώτης: Πρωτοβουλίες περιορισμού του κόστους από Brexit χωρίς συμφωνία (video)

Μ. Βαρβιτσιώτης: Πρωτοβουλίες περιορισμού του κόστους από Brexit χωρίς συμφωνία (video)

Η προετοιμασία της χώρας απέναντι στο ενδεχόμενο Βrexit χωρίς συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν το αντικείμενο ημερίδας του υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Η ημερίδα με τίτλο «No Deal Brexit» έγινε με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη

«Στην υπόθεση του Brexit, φαίνεται ότι οδεύουμε με ταχύτητα σε μια αποχώρηση χωρίς συμφωνία» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης και την χαρακτήρισε ως μία εξέλιξη που θα έχει κόστος τόσο για τη Ελλάδα όσο και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Και ενημέρωσε, ότι λαμβάνονται από την κυβέρνηση νομοθετικές πρωτοβουλίες για να περιοριστεί το κόστος από ένα Brexit, χωρίς συμφωνία με την ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις η επιχειρηματική κοινότητα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Λονδίνο σε Βρυξέλλες: Συμβιβαστείτε για το Brexit-Πτώση σημειώνει η στερλίνα (video)

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35j7mWk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη