Νέα γέφυρα στον Κομψάτο αποφάσισε ομόφωνα το ΠΣ

Νέα γέφυρα στον Κομψάτο αποφάσισε ομόφωνα το ΠΣ

Το πράσινο Φως για την μια νέα γέφυρα στον ποταμό Κομψάτο του Δήμου Ιάσμου, έδωσε Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜ-Θ, μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης της Μελέτης, από τον Αργύρη Πλέσια, αρμόδιο μελετητή.

Η…ομοφωνία επετεύχθη με …πυροσβεστική συμβολή του επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού, Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πρωτοβουλία, Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος πρότεινε στο σώμα την υιοθέτηση της πρότασης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που ήταν η ανακατασκευή της γέφυρας!
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τώρα είναι να ολοκληρωθεί η μελέτ, μετά θα προκηρυχθεί και να προκηρυχθεί επίσης και η κατασκευή του έργου, διαδικασία από την οποία προκύπτει ο ανάδοχος του έργου. Ακολούθως, υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά η υλοποίηση του έργου.
Μέχρι τέλους του χρόνου –το αισιόδοξο σενάριο- θα μπορούσε να προκηρυχθεί η κατασκευή του έργου και εντός του 2020 θα ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.
Υπήρξαν και οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα του 1,5 εκ ευρώ, που είχαν εξασφαλισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, η Περιφέρεια τα ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φυσικά θα συμπληρώσει, όποιο ποσό χρειασθεί.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/32pg9mJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.