-->

Αθωωτική απόφαση για την συνδικαλίστρια Θάλεια Στάχτου

Αθωωτική απόφαση για την συνδικαλίστρια Θάλεια Στάχτου

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου του Βόλου, για την συνδικαλίστρια- Πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Εργαζόμενων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας, η οποία βρέθηκε ενώπιον του δικαστικού ειδωλίου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσαν δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου το 2015.

Η συνδικαλιστική μας δράση είναι για όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν στοχοποιεί πρόσωπα.

Η Θάλεια Στάχτου, στην αιτιολογία της, υποστήριξε ότι τα όσα είχε πει στην επίμαχη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ως πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ είχαν  στόχο την πολιτική κριτική και σε καμία περίπτωση προσωπικές αιχμές σε βάρος των εγκαλούντων- μελών του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχων.  Η συνδικαλιστική δράση δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως προσωπική αιχμή ή ως στοχοποίηση προσώπων.

Συμπληρωματικά η κ. Στάχτου υπογράμμισε ότι » αν κάποιοι νομίζουν ότι έχουν κάνει κάποια πράγματα, είναι δικό τους θέμα. Εμείς μιλούσαμε γενικά για τις πολιτικές για την πολιτική που ασκούσε η δημοτική αρχή και  για όλα αυτά που συμβαίνουν. Αλίμονο αν η  πρόεδρος ή άλλα  μέλη του διοικητικού Συμβουλίου, ή της Ομοσπονδίας ή της η ΑΔΕΔΥ δεν ασχολούμασταν με τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας καθημερινά. Ο στόχος ήταν καθαρός. Ότι ειπώθηκε αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την συνδικαλιστική δράση και το συνδικαλιστικό μας καθήκον. Αφορούσε την η προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, χωρίς πρόθεση να θιγούν υπολήψεις», συμπλήρωσε.

Η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χαρές και ικανοποίηση από τους παρευρισκόμενους, ενώ η κ. Στάχτου αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Παλεύουμε μόνο για τα συμφέροντα των εργαζομένων και για τίποτα άλλο. Αυτός είναι ο ρόλος μας εξάλλου και δεν θα σταματήσουμε  να το κάνουμε.  'Ισα-ίσα θα το κάνουμε ακόμη πιο δυνατά, γιατί έδειξαν ότι οι συνάδελφοι ότι  μας στηρίζουν και τους στηρίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Νίκο Δράκο και όλη την ομοσπονδία που με στήριξε. Την ΑΔΕΔΥ και το μέλος της εκτελεστικής τον κ. Σαββόπουλο που είναι σήμερα εδώ, όπως και άλλοι συνάδελφοι και από την Ομοσπονδία και την ΑΔΕΔΥ.  Να ευχαριστήσω και όλους συναδέλφους μου και τους απλούς πολίτες που με  στήριξαν και με στηρίζουν  προσωπικά σε όλον αυτό τον αγώνα. Τέλος θέλω να πω ότι  πάντα θα αγωνίζομαι. Θα 'μαι εδώ με τους συναδέλφους μου και δεν θα υποχωρώ ποτέ».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2KDus1a
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->