Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι κατά μαθητή πρόσφυγα

Photo: Eurokinissi

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις κατά προσφύγων και μεταναστών. Τελευταίο θύμα ένας μαθητής γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο τραυμάτισαν στο χέρι και απείλησαν ώστε να μην ξαναπάει στο σχολείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί πριν την έναρξη των μαθημάτων και, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ το παιδί πήγαινε στο σχολείο του επιτέθηκαν δύο άτομα μαυροντυμένα με κουκούλες, ηλικίας περίπου 25 – 30 ετών.

Τα άτομα αυτά του χάραξαν το χέρι και τον απείλησαν λέγοντάς του να μην ξαναπάει στο σχολείο και να σηκωθεί να φύγει από τη χώρα.

Το θύμα, μαθητής γυμνασίου, από το Ιράν, το οποίο διαμένει σε διαμέρισμα με την οικογένειά του, όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε, όμως ήθελε να πάει κανονικά στο σχολείο να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.

Στο σχολείο κατέφθασε αστυνομία η οποία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ έχουν ήδη κινητοποιηθεί παρατάξεις, ο δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και η Γ' ΕΛΜΕ και αναμένονται αντιδράσεις.via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/32kkFD5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.