ΓΣΕΕ: Θλίψη για το θάνατο του Γεώργιου Κουκουλέ

ΓΣΕΕ: Θλίψη για το θάνατο του Γεώργιου Κουκουλέ

Σημαντική προσωπικότητα ο καθηγητής Γ. Κουκουλές, τόσο στην πανεπιστημιακή κοινότητα, όσο και στο χώρο των συνδικάτων και της ιστορικής έρευνας στον τομέα αυτό και η είδηση του θανάτου του δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει μεγάλη θλίψη στους προαναφερόμενους χώρους και σε όσους τον είχαν γνωρίσει.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΓΣΕΕ «εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Γεωργίου Κουκουλέ, πρώην Προέδρου του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, Καθηγητή Εργατικού Δικαίου και πρώην Αντιπρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. μέλους του ΔΣ του Αρχείου Ιστορίας Συνδικάτων της Συνομοσπονδίας (ΑΡΙΣΤΟΣ).

Ο Γεώργιος Κουκουλές κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΟΜΕΔ κατάφερε να προσδώσει νέα αίγλη στο θεσμό και να συγκεντρώσει στο πρόσωπό του την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων των κοινωνικών εταίρων.
Παρά το γεγονός ότι είχε επιλέξει να έχει μετρημένο δημόσιο λόγο, σε κρίσιμες στιγμές υπερασπίστηκε με δημόσιες τοποθετήσεις του τα δικαιώματα των εργαζομένων και τα συνδικάτα, στα οποία υπήρξε σταθερός συμπαραστάτης.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η κηδεία θα τελεστεί αύριο στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, στις 11.30 στην εκκλησία Αγίου Λαζάρου».

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2spJ0vu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.