Δημοσίευμα-βόμβα: Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αγοράσει ομάδα στη Βραζιλία

Ομάδα, προκειμένου να επενδύσει, στη Βραζιλία φέρεται να αναζητεί ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Gazeta Esportiva

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπειτα από παρότρυνση του Γιώργου Σαββίδη, ο πατέρας του και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν, σκέφτεται το ενδεχόμενο να επενδύσει σε σύλλογο της Βραζιλίας και μάλιστα έχει βρει τους πρώτους του στόχους. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι ο Ιβάν Σαββίδης σκοπεύει να κάνει ό,τι και με τον Δικέφαλο του Βορρά, δηλαδή να αποπληρώσει τα χρέη ενός συλλόγου, παίρνοντας στα χέρια του τις μετοχές και την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Η Gazeta Esportiva μαθαίνει ότι τα σχέδια του Σαββίδη περιλαμβάνουν αναζήτηση ομάδα στην Βραζιλία που είναι ανοιχτές για να αρχίσουν μια συνεργασία ή ακόμα και μια εξαγορά των μετοχών τους.

Στην πραγματικότητα, η πρόθεση είναι από τον Γιώργο Σαββίδη, γιο και συνεργάτη του. Ο Γιώργος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και εδώ και καιρό έχει "καλλιεργήσει" την ιδέα να υπάρχει συνεργασία με έναν σύλλογο ή ακόμα και να γίνει αγορά του. Φαίνεται ότι τελικά έχει καταφέρει να πέσει τον πατέρα του.

Η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη είναι να επαναλάβει αυτό που έκανε το 2013 με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή να πληρώσει τα χρέη της ομάδας και να επενδύσει πολλά, έχοντας στο επίκεντρο σε νέους παίκτες με ταλέντο που θα μπορούν να πωληθούν στην Ευρώπη.

Η συνεργασία μεταξύ της Λειψίας και της Μπραγκαντίνο επέστησε την προσοχή ως υποσχόμενη στην αγορά της Βραζιλίας η οποία, κατά την άποψη των επενδυτών, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα των ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Ακόμη και η άνοδος της Φλαμένγκο, που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα στο 2019 και έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη για την επένδυση στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αν και ήδη είχε πειστεί από τον γιο του.

Παρά το αρχικό ενδιαφέρον για την Παρανά και την Φορταλέζα, οι άλλες επιλογές δεν αποκλείονται από την οικογένεια Σαββίδη.

Η εύρεση του σωστού συλλόγου είναι μόνο το πρώτο βήμα και δεν υπάρχει πρόθεση, τουλάχιστον προς το παρόν, από τους επενδυτές να εμπλακούν σε περισσότερες από μία ομάδες».

Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2QHmLKR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη