Συρίγος στον Realfm 97,8: Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι επικρίνει αλλά είναι άλλο να λένε ότι είναι φιάσκο η συνάντηση

"Η ελληνική πλευρά θέτει τα θέματα που πρέπει να θέσει, δεν περιμένεις ότι ο άλλος θα απαντήσει, περιμένεις ότι θα παρέμβει. Δεν περιμένεις τα αποτελέσματα να φανούν χθες ή σήμερα" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άγγελος Συρίγος, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, σχολίασε "μιλάμε για τον Τραμπ που δεν καταλαβαίνει τι είναι διεθνές δίκαιο, εδώ πήγε και σκότωσε τον Σουλεϊμάνι και κοντέψαμε να τιναχτούμε στον αέρα όλη η Μέση Ανατολή. Σκοτώνει στρατηγό άλλης χώρας εν καιρώ ειρήνης. Φανταστείτε στον Ψυχρό Πόλεμο οι Αμερικανοί ή οι Σοβιετικοί να σκότωναν στρατηγό από την άλλη πλευρά".

"Σέβομαι την αντιπολίτευση, σαφώς ο ρόλος της είναι επικρίνει και το θέλουμε αυτό γιατί μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να λένε ότι είναι φιάσκο η συνάντηση" τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:via Press24.gr https://ift.tt/2N67ZLp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.