Παρέμβαση Δ.Μαρινάκη για αποτροπή ακύρωσης πτήσεων charter προς τη Λήμνο

Παρέμβαση Δ.Μαρινάκη για αποτροπή ακύρωσης πτήσεων charter προς τη Λήμνο

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, επιστολή προς τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με την οποία ζητά την παρέμβασή του προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatian Airlines  προς τη Λήμνο κατά τους θερινούς μήνες, εξαιτίας αδυναμίας εξυπηρέτησής τους.

Ο Δήμαρχος προέβη στην ενέργεια αυτή μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου από διαδικτυακό μέσο, σύμφωνα με το οποίο ο Κρατικός Αερολιμένας Λήμνου, σε απάντησή του προς εταιρεία, δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης των εν λόγω πτήσεων, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στην επιστολή του, η οποία κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει πως είναι αδιανόητο να ακυρώνονται πτήσεις charter λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησής τους. Υπογραμμίζει τη σημασία της εκτέλεσής τους σε μία περίοδο κατά την οποία η Λήμνος επιχειρεί να αναπτυχθεί τουριστικά και να ενταχθεί στον χάρτη των δημοφιλών προορισμών και ζητά την έγκαιρη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αποτροπή των άμεσων και έμμεσων συνεπειών της μη εκτέλεσης των πτήσεων.

The post Παρέμβαση Δ.Μαρινάκη για αποτροπή ακύρωσης πτήσεων charter προς τη Λήμνο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2uLhrxr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη