Ξεκινούν οι ημερίδες #GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts για το 2020 από την Cosmote

Ξεκινούν οι ημερίδες #GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts για το 2020 από την Cosmote

Με πρώτο προορισμό την Αλεξανδρούπολη, συνεχίζονται το 2020 οι δωρεάν ημερίδες #GrowYourBusiness - Meet the Experts της COSMOTE, για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τις επιτυχημένες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο και Λάρισα, το «Meet The Experts» θα βρεθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούπολη (ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki - 4ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Θεσσαλονίκης), για να δώσει στις επιχειρήσεις έμπνευση και ιδέες προκειμένου να αναπτυχθούν.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κοινού το 2019, καθώς στις ημερίδες της δράσης συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 1.200 επαγγελματίες, προερχόμενοι κυρίως από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης και του τουρισμού. Μέσω της δωρεάν δράσης, η COSMOTE φέρνει σε επαφή επαγγελματίες από την Ελληνική περιφέρεια με ανθρώπους που έχουν επιτυχημένη δραστηριότητα σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους και εξειδίκευση σε τομείς όπως τα ψηφιακά μέσα, η τεχνολογία και η εμπειρία του πελάτη.

Σημειώνεται ότι ανατρέχοντας στο microsite της δράσης οι επαγγελματίες μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την εκπαίδευση και τη διαρκή ενημέρωσή τους.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Rk6Diq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη