Χωρίς τίτλο

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας στον οικισμό Περάμπελα κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.

Ο 43χρονος παραδόθηκε νωρίτερα στις Αρχές συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, κ. Γιώργο Στειακάκη.

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενώ ο 43χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κατηγορούμενου ο ποινικολόγος κ. Στειακάκης αναφέρθηκε στο θρίλερ που μεσολάβησε με τη σύζυγο και τα παιδιά του 43χρονου να προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί, αντί να βάλει τέλος στη ζωή του που, όπως τους είπε, είχε αποφασίσει να κάνει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το συνήγορο του, μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε, κατέρρευσε και γυρνούσε μόνος αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. "Ο πελάτης μου ήταν δακρυσμένος και βουρκωμένος. Ζητάει από όλους φυσικά συγγνώμη, είναι κάτι που τον έχει συγκλονίσει. Αυτό που συνέβη έχει αναιρέσει όλη την προηγούμενη ζωή του. Έχει δύο ανήλικα παιδιά και μια κόρη μεγάλη. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δούλευε και στήριζε την οικογένεια του και τώρα συνειδητοποίησε αυτό που έγινε", είπε ο δικηγόρος.

Το κλίμα στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης ήταν τεταμένο, καθώς έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς των θυμάτων. Τελικά ο 43χρονος "φυγαδεύτηκε" από άλλη πόρτα (κάποιες πληροφορίες αναφέρουν από παράθυρο), υπό τον φόβο της επίθεσης από τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι ωστόσο αντέδρασαν έντονα λέγοντας στους αστυνομικούς: "Έχουμε ανθρώπους στο νεκροταφείο και στο νοσοκομείο. Σας δώσαμε το λόγο μας ότι δεν θα τον πειράξουμε και δεν μας σεβαστήκατε".

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: neakriti.gr, cretalive.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2Ss1QMo
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη