Σεσημασμένος ο δολοφόνος του Αφγανού στην Ομόνοια - Πού στρέφονται οι έρευνες

Σεσημασμένος ο δολοφόνος του Αφγανού στην Ομόνοια - Πού στρέφονται οι έρευνες

Τα στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού που δολοφόνησε την Πέμπτη το μεσημέρι έναν Αφγανό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, μετά από αιματηρή συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ αντίπαλων ομάδων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, βρίσκονται στη διάθεση της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν μαρτυρίες ατόμων που ήταν μπροστά στο συμβάν, ενώ στη διάθεσή τους έχουν οπτικό υλικό που απεικονίζει τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης είναι σεσημασμένος και ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ γνωστός στις Αρχές είναι και ο Αφγανός που δολοφονήθηκε. Αμφότεροι, ασχολούνταν με τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη, ο οποίος αφού δολοφόνησε τον Αφγανό εξαφανίστηκε. Πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό του, που θεωρείται ότι έχει πιθανότητες να φέρει σύντομα αποτελέσματα.

Στη συμπλοκή συμμετείχαν συνολικά 40 άτομα. Συγκεκριμένα, δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς λίγα λεπτά τις 13:00 της Πέμπτης, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Η αιτία της σύγκρουσης των δύο ομάδων, ήταν το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας είναι τόσο μεγάλος που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Αφγανού στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.

Ο Αφγανός αρχικά, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στη συνέχεια κατέληξε, ενώ έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και δεύτερος Αφγανός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας (pics)



via Ειδησεις https://ift.tt/3bzPiKB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη