Στο Δήμαρχο Λεβαδέων οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.  Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κυριακίου, Δαύλειας, Χαιρώνειας και Κορώνειας κ. Μιχάλης Σαγιάννης.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων ενημέρωσαν το Δήμαρχο σχετικά με την ανάγκη τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος στην είσοδο του Νηπιαγωγείου, την ανάπλαση της παιδικής χαράς, καθώς και για την ανάγκη λήψης μέτρων για την παροχή τριφασικού ρεύματος, την ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση του γηπέδου μπάσκετ και την ενίσχυση των παραθύρων και θυρών για την προστασία του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις εκπροσώπους για την επίσκεψή τους και σημείωσε ότι όσον αφορά στο θέμα της ανάπλασης της παιδικής χαράς, ότι είναι θέμα χρόνου καθώς έχουν εγκριθεί οι σχετικές χρηματοδοτήσεις και ότι απομένουν να ολοκληρωθούν οι υποχρεωτικές διαδικασίες για την έναρξη των έργων ανάπλασης όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Λεβαδέων.  Όσον αφορά στο θέμα της παροχής τριφασικού ρεύματος στο σχολείο, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχει ήδη κατατεθεί σχετική αίτηση προς τη ΔΕΔΔΗΕ και τέλος διαβεβαίωσε τις εκπροσώπους των Σχολείων ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου ώστε να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας του κτιρίου όπου στεγάζεται το Δημοτικό Σχολείο.



via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/2HbVQRD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη