Euroleague: «Κλείδωσε» και μαθηματικά τα playoffs η Εφές - MVP ο Ντιλέινι

Η πορεία της Εφές στην Euroleague είναι εντυπωσιακή φέτος.

Αν και ακόμη απομένουν δέκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της φετινής Ευρωλίγκας, η Αναντολού Εφές «σφράγισε» ήδη την παρουσία της στα playoffs και φυσικά είναι η μόνη ομάδα που έχει πετύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Μετά και τέλος της 24ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Τουρκίας βρίσκονται στην κορυφή με ρεκόρ 21-3, που είναι αρκετό για να «κλειδώσει» την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα.

Στο μεταξύ, την αντίσταση της Αρμάνι Μιλάνο κατέβαλε στο «Παλάου» η Μπαρτσελόνα και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος παράλληλα αναδείχθηκε και MVP της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για 29:41'', έχοντας 26 πόντους (2/2β., 3/4διπ., 6/9τρ.), 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/31DcoeP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη