Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz: Τραβούν διαφορετικούς δρόμους λίγο πριν από τον γάμο - ΦΩΤΟ

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Τέλος στη σχέση τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας έδωσαν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας και η μελαχρινή καλλονή Εύη Δαρλοπούλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο Δημήτρης και η Εύη αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στον ΠΑΟΚ και η μελαχρινή καλλονή εδώ και λίγες εβδομάδες έδωσαν τέλος στη σχέση τους, γεγονός που ξάφνιασε φίλους και γνωστούς που περίμεναν το προσκλητήριο , αφού εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους βρίσκονταν σε τροχιά γάμου.Ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα. Μάλιστα, ο Δημήτρης και η Εύη είχαν περάσει τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου στο Λονδίνο, όπου και περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ δεν παρέλειψαν να πάνε και στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Τότεναμ - Μπράιτον. Μαζί τους τότε ήταν και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Λάζαρος Λάμπρου, με τις συντρόφους τους. Η μελαχρινή καλλονή μπήκε στη ζωή του διεθνούς ποδοσφαιριστή του «Δικέφαλου του Βορρά» πριν από περίπου πέντε χρόνια. Η γνωριμία τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Δημήτρης πρωτοείδε την πανέμορφη Θεσσαλονικιά, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο, στο κατάστημα που δούλευε ως πωλήτρια. Η Εύη προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει και τελικά του έκλεψε την καρδιά. Η έλξη ήταν αμοιβαία και από εκείνη τη στιγμή ήταν αχώριστοι.

Οι δυο τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είχαν μία σχέση χωρίς εξάρσεις και χαίρονταν κάθε στιγμή ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Και μπορεί το πρόγραμμα του Δημήτρη να ήταν άκρως απαιτητικό, γεμάτο αγώνες και προπονήσεις, η Εύη όμως φρόντιζε να είναι στο πλευρό του και να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική. Μάλιστα, την περασμένη άνοιξη, όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Δημήτρης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και όλι περίμεναν πως μέσα στο 2020 θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους. Αντ' αυτού, όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κάνοντας την έκπληξη.



via Press24.gr https://ift.tt/3aZNU2I
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη