Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών : «Δεν μπορεί να ποινικοποιούνται οι υπηρεσίες μας»

Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών : «Δεν μπορεί να ποινικοποιούνται οι υπηρεσίες μας»

Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών σχολίασε την εμφάνιση κρουσμάτων στη ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι ενώ άφησε σαφείς αιχμές προς τα ΜΜΕ για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το ζήτημα.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση της ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, που εκπροσωπεί 100 Ιδιωτικές Κλινικές σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων COVID-19 σε Ιδιωτική Κλινικη μέλους της, εκφράζει την ειλικρινή λύπη της και την λύπη όλων των συναδέλφων μας. Ήταν ένα απρόσμενο, μη αναμενόμενο γεγονός, σε μια ευαίσθητη ομάδα ασθενών με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα που τους καθιστούν ευάλωτους σε οποιαδήποτε λοίμωξη. Για εμάς, οι Νεφροπαθείς, αλλά και όλοι οι ασθενείς, αποτελούν την δεύτερη οικογένεια μας. Είμαστε μαζί τους τις περισσότερες ώρες της ημέρας και αγωνιούμε μαζί τους για την ανώδυνη αντιμετώπιση της πάθησης τους και την μη εμφάνιση οποιασδήποτε ενδονοσοκομειακης λοίμωξης».

Στη συνέχεια η ΠΕΙΚ υποστήριξε ότι «δε μπορεί να ποινικοποιούνται οι υπηρεσίες μας που αποκλειστικό σκοπό έχουν την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των συμπολιτών μας». Διαβάστε περισσότερα στο news4healthvia Ειδησεις https://ift.tt/2SfdUQW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.