Ευθύμης Κουλούρης: Η σημαντική κίνηση στη μάχη κόντρα στον κορονοϊό

Μπορεί τα μέτρα για τον κορονοϊό να έχουν μειωθεί, ωστόσο δεν πάει να πει πως η πανδημία μας έχει αφήσει. Πλέον το βάρος πέφτει στην προστασία, τηρώντας όλα τα μέτρα που χρειάζεται. Ένα από αυτά είναι και η χρήση μάσκας, με τον Ευθύμη Κουλούρη να βοηθάει την περιοχή του στο θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα ο διεθνής επιθετικός προσέφερε στον Δήμο Σκύδρας 2.000 μάσκες σε μία αξιέπαινη κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Σκύδρας αναφέρει: «Ο Δήμος Σκύδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης μιας ακόμη ευγενικής συνεισφοράς συμπολίτη μας στον αγώνα της αντιμετώπισης της πανδημικής κρίσης.

Πρόκειται για την πράξη του συνδημότη μας και διεθνή ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος την Πέμπτη 7 Μαΐου παρέδωσε στη Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου, δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επίσκεψη και την ευγενική προσφορά του νεαρού συμπολίτη μας, ο οποίος μας κάνει περήφανους με τις σημαντικές διακρίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην εθνική ομάδα και στο εξωτερικό.

Η ενέργεια του αυτή, επεσήμανε η Δήμαρχος, αντικατοπτρίζει κι αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της νεολαίας μας και ταυτόχρονα μας κάνει δικαιωματικά κι έμπρακτα να νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι κι αισιόδοξοι.

Η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Ευθύμη Κουλούρη και τον πατέρα του που ήταν παρών, του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει και να διευρύνει την εύστοχη κι επιτυχημένη του πορεία».

via Press24.gr https://ift.tt/2WgLHeT

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.