Επεισόδια σε εξέλιξη στην Κυψέλη

Επεισόδια σε εξέλιξη στην Κυψέλη

Επεισόδια σε εξέλιξη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ομάδες αντιεξουσιαστών έσπασαν βιτρίνες ως απάντηση στις προσαγωγές της Παρασκευής και την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, έσπασαν βιτρίνες σούπερ μάρκετ της περιοχής, αλλά χτύπησαν και κάποια από τα οχήματα των εν λόγω καταστημάτων, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν και σε πορεία προς την Πατησίων.

Επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, περίπου 250 άτομα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τα οποία επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2zrHlbD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη