ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ετοιμάζουν νέο κόμμα με επικεφαλής τον Μίχαλο...Με την πιθανότητα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, φαίνεται ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες δημιουργίας νέου κόμματος της Δεξιάς απο πρώην βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε το txs.gr, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Νίκος Καραχάλιος (γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ επί κυβέρνησης Καραμανλή) είναι κάποια απο τα ονόματα που σχετίζονται με την δημιουργία του νέου κόμματος της Δεξιάς με το όνομα "Δημοκράτες"- με την θέληση να παραπέμπει στους Ρεπουμπλικάνους των Η.Π.Α.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στελέχη και πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ όπως o Ευαγγ. Αντώναρος, ο Αργ. Ντινόπουλος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Γ. Λαμπρόπουλος, ο Χρ. Ζώης και άλλοι που έχουν περάσει τις πόρτες του Κοινοβουλίου στο  παρελθόν υπο την σκέπη της "μαμάς" ΝΔ, θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του νέου  κόμματος που τοποθετείται στην καραμανλική δεξιά. 

Press24.gr https://ift.tt/36suJxK
Από το Blogger.