Αυτά είναι τα ανοικτά καταστήματα από αύριο Δευτέρα - Τι ισχύει για τη μάσκα

photo: Eurokinissi

Ξεκινά αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου, η επιστροφή στην κανονικότητα με την άρση των μέτρων. Έτσι, αρκετά θα είναι τα ανοικτά καταστήματα, ενώ χθες δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με το τι ισχύει για τη μάσκα.

Τα ανοικτά καταστήματα αύριο, Δευτέρα, θα είναι τα ακόλουθα: λιανικό εμπόριο βιβλίου, εφημερίδων και γραφικής ύλης, ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικού εξοπλισμού, ανθέων. Επιπλέον, θα ανοίξουν και: ΚΤΕΟ, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες γυαλίσματος υποδημάτων και καταστήματα οπτικών και πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας. Όσον αφορά στη μάσκα, επισημαίνεται ότι η χρήση της μπορεί να μειώσει τη διασπορά της λοίμωξης στην κοινότητα ελαχιστοποιώντας την ελαχιστοποίηση αεροσταγονιδίων από άτομα που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι η μη ιατρική μάσκα διατίθεται έτοιμη στο εμπόριο, μπορεί όμως να κατασκευαστεί και στο σπίτι από ποικίλα υλικά, συνήθως βαμβακερό ύφασμα ή χαρτί.

Πότε είναι υποχρεωτική η μάσκα από το κοινό και πότε για τους εργαζόμενους:

Για ποιους είναι υποχρεωτική η μάσκα

Τονίζεται ότι η μάσκα αποτελεί συμπληρωματικό μέσο προστασίας

Μάσκα - Συμπληρωματική στην προστασία

Μάσκα - Πρόσθετες πληροφορίες

Πληροφορίες για τη μάσκα



via Ειδησεις https://ift.tt/2WoJnRV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη