-->

Πλήρης επιβεβαίωση του e-hani, για την λήψη και την άρση των μέτρων .



Από τις 29 Μαρτίου 2020 το e hani είχε προβλέψει ακριβώς το τι θα ισχύσει για την επόμενη ημέρα και για το πότε θα αρθούν τα μέτρα από το lock down .



Με μια χαρακτηριστική ανάρτηση ανέφερα τα εξής  στο ακόλουθο λινκ με ημερομηνία 29/3/2020
https://e-hani.blogspot.com/2020/03/lock-down.html:





Πιο συγκεκριμένα , πάντα με το καλό σενάριο , όπως άλλωστε πορευόμαστε και αυτές τις ημέρες :

Πάσχα και Αγίου Γεωργίου στην Αράχωβα , αναβάλλονται για του χρόνου.

Η καραντίνα των απλών πολιτών με το σύνθημα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , θα ισχύσει υποχρεωτικά μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου .

Επιχειρήσεις που σήμερα είναι κλειστές , θα πάρουν ξανά το σήμα για την επανέναρξη τους μετά τις 15 Μαΐου τουλάχιστον.

ΣΧΟΛΕΙΑ . Αν και το βασικό σενάριο μιλά για το οριστικό κλείσιμο για την φετινή χρονιά , ωστόσο εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων , το σενάριο διαμορφώνεται ως εξής .

  Μετά τις 15 Μαΐου , υπάρχει μικρή πιθανότητα να ανοίξουν  οι τάξεις της Β και Γ λυκείου.

Δεν αναφέρομαι στον χρόνο διεξαγωγής των πανελλαδικών , γιατί εκεί οι εξελίξεις μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα και η ψυχολογία των μαθητών γίνεται πολύ εύθραυστη.


Τα Γυμνάσια ίσως πραγματοποιήσουν μαθήματα μόνο  όλο τον Ιούνιο.

Στα Δημοτικά , κάποιες μεγάλες τάξεις, Δ, Ε, ΣΤ, μπορεί και αυτές να κάνουν μόνο όλο τον Ιούνιο και αναλόγως των εξελίξεων , μπορεί και να εφαρμοσθεί και για τις υπόλοιπες τάξεις.

Νήπια και παιδικοί , μάλλον ήδη μας έχουν καλό καλοκαίρι....

Συμπληρωματικό σενάριο για τα σχολεία είναι , η επόμενη σχολική περίοδος να ξεκινήσει 24 Αυγούστου , όπως και σχολεία σε ξένες χώρες π.χ. Γαλλία , με ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα αναπλήρωσης της περσινής διδακτικής  ύλης , η οποία ύλη προφανώς και θα έχει περιοριστεί στην άκρως απαραίτητη.


Για τις εκκλησίες μας και αυτές αναμένεται, πάντα με το καλό σενάριο , να ξαναλειτουργήσουν μετά τις 15 Μαΐου , ίσως και αρχές Ιουνίου.


Τέλος , απόλυτη επιβεβαίωση και ως
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/35plzRX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->