Αγία Μαρίνα: Αποκαταστάθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου Στυλίδας το δίκτυο ύδρευσης στην πλαζ


Αποκαταστάθηκε από τις υπηρεσίες του δήμου το δίκτυο ύδρευσης στην πλαζ και επαναλειτουργεί μετά από πολλά χρόνια η μία από τις τρεις ντουζιέρες, ενώ αναμένεται και η αποκατάσταση των άλλων δύο στις οποίες το δίκτυο είναι εντελώς κατεστραμμένο και απαιτείται νέα σύνδεση.

Συνδέθηκαν και επαναλειτουργούν δυο βρύσες στην πλαζ ενώ εντός των ημερών τοποθετείται και τρίτη για να δώσουν ξανά το πράσινο χρώμα ποτίζοντας την περιοχή της πλαζ .

Τοποθετήθηκε και στην δική μας πλάζ καμπίνα για να αλλάζουν οι λουώμενοι αφού οι προηγούμενες από χρόνια είχαν καταστραφεί και εξαφανισθεί.

Απομένει μικρή διαμόρφωση του χώρου με πλάκες που θα ενώνουν την ντουζιέρα με την αλλαξιέρα.

Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε:

Πρώτα το δήμο, με την βούληση και το προσωπικό στοίχημα της δημάρχου Βιργινίας Στεργίου, να αναμορφώσει την Αγιά Μαρίνα .
Τους εκλεγμένους με την παράταξη της κοινοτικούς σύμβουλους που προτείνουν , εποπτεύουν και συμμετέχουν στις εργασίες.

Το πολυκατάστημα " εμπορικό κέντρο Κατσίφας " που χορήγησε το συντηρητικό ξύλου για την καμπίνα.

Τον κατασκευαστή της καμπίνας Βαγγέλη Δηβριώτη που έκανε και την τοποθέτηση της.

Το δημοτικό υπάλληλο Δημήτρη Καλοδήμο ο οποίος εκτός ωραρίου και με εθελοντική εργασία προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χωριό μας .

Οι εργασίες τόσο στην πλαζ, όσον και σε όλο το παραλιακό μέτωπο συνεχίζονται και από τον δήμο και από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο <<ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ>> με την συμμετοχή και εθελοντών της νεολαίας του χωριού μας, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου και την χορηγία κάθε απαιτούμενου υλικού .

Πιστεύουμε ότι σύντομα με ανακοίνωση του και ο Σύλλογος θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις δραστηριότητες του αλλά και η σελίδα μας θα παρουσιάζει κάθε έργο που ολοκληρώνεται.

Νεότερη Παλαιότερη