Ο Δήμος Δομοκού γιόρτασε την προστάτιδα της Πόλεως Αγία Παρασκευή


Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα γιόρτασε Ο Δήμος Δομοκού την προστάτιδα της Πόλεως Αγία Παρασκευή!

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου και εφόρου της πόλεως του Δομοκού, προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Συμεών.

Τον Σεβασμιότατο υπεδέχθη με ιδιαίτερη θέρμη ο ιερέας της Αγίας Παρασκευής Δομοκού πατέρας Νικόλαος Κουλουμπρούκας καθώς και πλήθος Ιερέων.

Στον εορτασμό της Aγίας Παρασκευής παρευρέθησαν ο Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης, οι βουλευτές Γιάννης Οικονόμου και Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Δομοκού Δημήτριος Τσόγκας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, οι Δήμαρχοι, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαμιέων εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κερπινιώτης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Φρούραρχος Λαμίας – Διοικητής ΚΕΥΠ Ταξιάρχος Ιωάννης Ανδριώτης,Ο πρόεδρος του Δημοτίκου συμβουλιου κ. Παληογεώργος Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι του Δ. Δομοκού Α.Τσαλαφούτας , Ν. Καναβός, Α.Λαινάς ,Ν.Καλημέρης η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Δομοκού Κ.Μητσοπούλου , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η Αγία Παρασκευή είναι απ’ αυτά τα πρόσωπα, τα οποία επιλέγουν την σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τον Θεό και όχι μια σχέση φίλαυτης και ιδιοτελούς προσεγγίσεως», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.




Νεότερη Παλαιότερη