ο Θανάσης Μίχος από την Ενωση ΑΣΑ θα αγωνίζεται πλέον στα Χανιά




Νεαρός από τη Βοιωτία στα Τσικαλαριά




Ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στη δευτεραθλήτρια ομάδα της Α' ΕΠΣ Βοιωτίας και ο οποίος "κατηφόρισε" στα Χανιά για σπουδές ενέταξε στο δυναμικό του ο Ποσειδώνας. 


Με τη φανέλα της ομάδας των Τσικαλαριών θα αγωνίζεται ο Θανάσης Μίχος, που προέρχεται από την Ενωση ΑΣΑ (Ασπρα Σπίτια Αντίκυρα) και έχει αγωνιστεί και στην Κ17 του Λεβαδειακού. 

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα έχει ως εξής:

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Μίχου γεννηθείς του 2002 από την δευτεραθλήτρια ομάδα στο Α' τοπικό Βοιωτίας Ένωση Ασπρα Σπίτια Αντίκυρα. Ο Θανάσης από φέτος θα βρίσκεται στα Χανιά λόγω σπουδών.

Ο Θανάσης αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου σαν αμυντικό χαφ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός. Ξεχώριζε από μικρή ηλικία ξεκινώντας τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Ένωσης ΑΣΑ και με βασική παρουσία σε όλες τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας. Στην ηλικία των 16 ετών τα μάτια των ανθρώπων του Λεβαδειακού τον εντόπισαν και εντάχθηκε στην αναπτυξιακή ομάδα των Κ17 παραμένοντας εκεί βασικό στέλεχος για ενάμιση χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα »

via e-hani https://ift.tt/32YwHnW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη