Δήμος Στυλίδας: Η μείζων αντιπολίτευση έχει ως πάγια αρχή της εδώ και ένα χρόνο την πολιτική του να “διυλίζει τον κώνωπα και να καταπίνει την κάμηλο”


Ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας:

Η μείζων αντιπολίτευση έχει ως πάγια αρχή της εδώ και ένα χρόνο την πολιτική του να “διυλίζει τον κώνωπα και να καταπίνει την κάμηλο”.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και για να δημιουργήσει όπως πάντα εντυπώσεις αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά στο σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά της Στυλίδας όταν βρέχει.

Προς ενημέρωση λοιπόν των δημοτών, τα έργα που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους προγραμματίζονται την προηγούμενη χρονιά και τηρούνται οι κατά τα άλλα χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες που όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά γνωρίζουν πολύ καλά.

Εννοείται ότι η αντιπολίτευση γνωρίζει πολύ καλά αυτές τις διαδικασίες!

Σημειώνεται ότι στο τεχνικό πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς δυστυχώς δεν είχε ενταχθεί το εν λόγω έργο.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Στυλίδας επισημαίνοντας την αναγκαιότητα αυτού του αντιπλημμυρικού έργου προτείνει την κατασκευή του στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ως πρώτης προτεραιότητας έργο για το 2021 στη συνεδρίαση της Παρασκευής 18-09-2020. Επισυνάπτεται η απόφαση του τοπικού συμβουλίου.

Επισημαίνεται ότι σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζουμε κακοτεχνίες του παρελθόντος τις οποίες προσπαθούμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παραμένουμε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αυτό διαπιστώνετε καθημερινά.



Νεότερη Παλαιότερη