Επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο της Τρίπολης

Επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο της Τρίπολης

Μετά και την ολοκλήρωση της γενικής απολύμανσης των χώρων του κλειστού κολυμβητηρίου της Τρίπολης, το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Τρίπολης, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, γνωστοποιεί, ότι απ' τη Δευτέρα, 28 του μήνα, ο δημοτικός αθλητικός χώρος θα επαναλειτουργήσει κανονικά.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης, θα επαναλειτουργήσει από αύριο Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, κατόπιν απολύμανσης που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η απολύμανση έγινε για προληπτικούς λόγους, προς αποφυγή διασποράς του ιού Covid-19».

– Αξίζει να αναφερθεί, ότι το κολυμβητήριο έκλεισε για απολύμανση, με αφορμή οριακό, ασυμπτωματικό θετικό κρούσμα, που είχε επαγγελματική σχέση με την πισίνα και που στο δεύτερο τεστ που υποβλήθηκε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σ' αυτό βγήκε αρνητικός.

από ανακοίνωση
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2S7lk84
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη