Κρούσμα κορονοιού στο hot spot Οινοφύτων

Το νεότερο και κρίσιμο στοιχείο που προκύπτει για την επιδημιολογική εικόνα στη Βοιωτία είναι ότι μετράμε ένα ακόμη κρούσμα του κορονοιού, σε μετανάστη, φιλοξενούμενο στο hot spot των Οινοφύτων, πατέρας ενός μικρού παιδιού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας, υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης του ιού και βρέθηκε θετικός ωστόσο επέστρεψε σε καραντίνα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα καθώς η κλινική του εικόνα δεν ήταν ανησυχητική.

 

Στη συνέχεια και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του μετανάστη επιδεινώθηκε και το ΕΚΑΒ αναζήτησε νοσοκομείο για την κλινική εξέταση του κρούσματος που συνοδευόταν πάντα από το μικρό παιδί του καθώς πρόκειται για μονογονεική οικογένεια.

 

Τα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας διαθέτουν μονάδες covid ωστόσο σε αυτό της Θήβας δεν εφημέρευε παθολόγος και παιδίατρος ώστε να εξεταστεί το κρούσμα και το ανήλικο παιδί του, οπότε το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για τη μεταφορά του περιστατικού, στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

 

Παρ όλα αυτά τόσο το διαπιστωμένο κρούσμα όσο και το ανήλικο παιδί του, κατέληξαν στο νοσοκομείο της Θήβας, με αποτέλεσμα εύλογα να προκληθεί αναστάτωση.

 

Άγνωστο πως, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του κρούσματος και η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του ανήλικου παιδιού του.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για τα μέτρα που θα ληφθούν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2EKql3H
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη