Τέλος η υπομονή των Ευρωπαίων, η Τουρκία εξαπάτησε την ΕΕ διαπιστώνει ο Πέτσας

Eurokinissi

«Η υπομονή για την Τουρκία εξαντλήθηκε γιατί η Ευρώπη εξαπατήθηκε». Αυτό είπε ο  Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της νέας Συνόδου Κορυφής.

«Θεωρώ ότι τα συμπεράσματα της Συνόδου θα πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω», σημείωσε ο Στέλιος Πέτσας κάνοντας λόγο ότι η Άγκυρα με τις ενέργειές της φέρνει «πιο κοντά» τις κυρώσεις.

Σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα «στο μέλλον», όποτε η ίδια το επιθυμεί.

Αναφερόμενος στην στάση των Τούρκων σχετικά με το αεροπλάνο που επέστρεφε ο κ. Δένδιας από το Ιράκ, ο κ. Πέτσας μίλησε για «μία ακόμα πρόκληση, στις πολλές των τελευταίων ημερών. Υπάρχει και άλλο ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών, στην Αρμενία. Ελπίζω να μην επαναληφθεί τέτοιο πρόβλημα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το μείζον θέμα της πανδημίας, ο κ. Πέτσας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του. Σχολιάζοντας μάλιστα, τα σκληρά μέτρα που λαμβάνονται σε άλλες χώρες της Ευρώπης, μίλησε για την περίπτωση της Γαλλίας.

«Όταν στο Παρίσι σβήνουν τα φώτα, λόγω κορονοϊού, πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να διατηρήσουμε ότι έχουμε κατακτήσει», είπε χαρακτηριστικά.



via Ειδησεις https://ift.tt/2SXwLjf

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη