Θετικός στον κορονοϊό ο Valentino Rossi

Θετικός στον κορονοϊό ο Valentino Rossi

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και τον Valentino Rossi, που χάνει έτσι τον πρώτο και ίσως και τον δεύτερο αγώνα στην Aragon. Τι ανακοίνωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του Valentino Rossi, ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε θετικός στον κορονοιό και θα χάσει σίγουρα τον πρώτο και ίσως και τον δεύτερο αγώνα στην Aragon. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, έκανε το καθιερωμένο test που βγήκε αρνητικο μετά την επιστροφή του από το Le Mans και απομονώθηκε, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ξύπνησε με χαμηλό πυρετό και επικοινώνησε με τον γιατρό. Ακολούθησαν δύο ακόμη τεστ, το πρώτο βγήκε αρνητικό. Όμως στις 16:00 το απόγευμα έλαβε τα αποτελέσματα του δεύτερου test το οποίο ήταν θετικό. Έτσι, δε θα ταξιδέψει στην Ισπανία, θα χάσει σίγουρα τον 1ο αγώνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα καταφέρει να συμμετέχει στον 2ο αγώνα, μόλις μία εβδομάδα αργότερα.



via Ειδησεις https://ift.tt/37bP7FI

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη