Ολυμπιακός: Με 4-3-3 στον «τελικό» για το Europa, με όλα της τα «όπλα» η Πόρτο

eurokinissi

Με συγκεκριμένες επιλογές θα κινηθεί πλέον ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στον «τελικό» κόντρα στην Πόρτο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την απόφαση να μην χρησιμοποιήσει τον Κώστα Φορτούνη, λόγω τραυματισμού αλλά και χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, επέλεξε να ξεκινήσει τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σα και Χολέμπας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά. Τη θέση του Φορτούνη θα πάρει ο Μασούρας, στα αριστερά θα είναι ο Βρουσάι και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

{https://twitter.com/olympiacosfc/status/1336748147008294914?s=20}

Έγινε γνωστή και η αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την Πόρτο για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Ντιόγκο Κόστα και τους Λέιτε, Σανουσί, Γκρούγιτς, Εμπεμπά, Μπαρό, Ζοάο Μάριο, Οτάβιο, Φελίπε Άντερσον, Μαρτίνες και Νανού.

Η Πόρτο έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στη φάση των «16» του Champions League, παίρνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου όπου βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/33VYE10
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη