Λαμία: «Κλείνει» Μαρτίνες και Μπα

O γνώριμός μας Ισπανός αριστερός μπακ και ο 27χρονος ακραίος από τη Μαυριτανία αναμένεται να γίνουν κάτοικοι Λαμίας 

Ακόμη δύο προσθήκες έχει στα σκαριά η Λαμία, καθώς αναμένεται να αποκτήσει τους Ανχελ Μαρτίνες και Αντάμα Μπα. Ο πρώτος είναι γνώριμός μας από την παλαιότερη θητεία του στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Ισπανός αριστερός μπακ έπαιζε στους Αρκάδες από το 2018 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι (47 ματς/2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις). Τότε ο 29χρονος συνέχισε στη Ρουμανία και την Βιτορούλ (4 παιχνίδια), αλλά πλέον θα... επαναπατριστεί για χάρη της Λαμίας.

Η οποία βρίσκεται σε επαφές και με τον Αντάμα Μπα. Πρόκειται για τον ακραίο (κυρίως παίζει δεξιά) από τη Μαυριτανία, που είναι 23 φορές διεθνής με τη χώρα του και αγωνίζονταν στο Μαρόκο με την Μπερκάνε. Ο 27χρονος εξτρέμ έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Γαλλία, καθώς έχει επαγγελματίας στην Μπρεστ, ενώ μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα της Μπαστιά, της Νιόρ και της Οσέρ 80 ματς/9 γκολ στη Ligue 2). Πριν πάει στο Μαρόκο αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Γκιρέσουνσπορ.  

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη