ΑΑΔΕ - myΘέρμανση: Με mail αλλά και τηλεφωνικά και το Σαββατοκύριακο η εξυπηρέτηση των δικαιούχων

Eurokinissi

Το τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι το 2131621000 και θα λειτουργεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο, 09:00 - 14:00 για όσους έχουν ερωτήσεις για το επίδομα θέρμανσης και το myΘέρμανση.

Μέσω email, αλλά και τηλεφωνικά, και μέσα στο Σαββατοκύριακο, μπορούν οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης να επικοινωνούν με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και την πλατφόρμα της, myΘέρμανση, και να λύνουν τα όποια θέματα αντιμετωπίζουν ή τις όποιες απορίες έχουν.

Το email είναι το mythermansi@aade.gr.

Το τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι το 2131621000 και θα λειτουργεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο, 09:00 - 14:00.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν οι πολίτες που επικοινωνούσαν με την ΑΑΔΕ προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που παρατηρήθηκε με τους Ταχυδρομικούς Κώδικες αρκετών ορεινών περιοχών της χώρας, ώστε να λάβουν το επίδομα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3osftsR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη