Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε ταξί που μετέφερε πελάτη

Eurokinissi

Στιγμές τρόμου έζησε οδηγός ταξί σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι, όταν αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο όχημά του.

Τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει στο Μενίδι, τρία ολόκληρα χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε πάλι θύματα, όταν μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε χθες βράδυ Πέμπτη σε ταξί, το οποίο μάλιστα εκτελούσε δρομολόγιο μεταφέροντας επιβάτη.

Λίγο μετά της 20:00 ο οδηγός και ο πελάτης άκουσαν ξαφνικά ένα περίεργο θόρυβο, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου για να ελέγξουν τι είχε συμβεί, όταν με έκπληξη συνειδητοποίησαν ότι μια αδέσποτη σφαίρα είχε καρφωθεί στο όχημα. Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία η οποία εντόπισε, όπως λέγεται, ένα βλήμα από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, μια γυναίκα είχε βρει πυροβολημένο το αυτοκίνητο της ενώ και οι γονείς του άτυχου Μάριου, του παιδιού που σκοτώθηκε μέσα στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα πριν τρία (3) χρόνια, εντόπισαν και πάλι ίχνη από άσκοπους πυροβολισμούς στη ταράτσα του σπιτιού τους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2XocYvM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη