Θα αργήσουμε να... κουρευτούμε: Προτεραιότητα το click away από τα κομμωτήρια

Θα αργήσουμε να... κουρευτούμε: Προτεραιότητα το click away από τα κομμωτήρια

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης τονίζοντας ότι το click away προηγείται των κομμωτηρίων.

«Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων» τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Εχουμε πει από την αρχή ότι, όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει μέσω του cklick away» είπε ο κ. Παπαθανάσης. Παράλληλα, τόνισε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου, έδωσε μία κινητικότητα (μαζί με τα κομμωτήρια) που έφτασε το 15% κατά τη διάρκεια των εορτών. «Τίποτα δεν είναι δεδομένο.  προσέθεσε.

Παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει σκέψη προς το παρόν για click in shop.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι Αρχές αναμένουν τις προτάσεις της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα γίνουν το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bl4ayD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη