Κανονικά τα σχολεία αύριο Τετάρτη, 17/2, στην Άρτα

Κανονικά τα σχολεία αύριο Τετάρτη, 17/2, στην Άρτα

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες του Δήμου Αρταίων. Θέρμανση των σχολείων πριν τη προσέλευση των μαθητών. Με τηλεκπαίδευση μόνο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Άρτας. 

Ειδικότερα, μετά την πάροδο των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση, θερμοκρασίες υπό το μηδέν, παγετό) και την κατάλληλη προετοιμασία αιθουσών και των αύλειων χώρων τους (καθαρισμός χιονιού και πάγου όπου υπήρχε), κυρίως στα ορεινά χωριά του Δήμου, αύριο Τετάρτη 17.02.2021, θα λειτουργήσουν κανονικά τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Αρταίων.

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν και οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.Επιπλέον δόθηκε εντολή από την Δημοτική Αρχή προς στους Διευθυντές των σχολείων, τα συστήματα θέρμανσης όλων των σχολικών μονάδων να τεθούν σε λειτουργία, πριν την προσέλευση των μαθητών, έτσι ώστε να είναι ζεστές οι σχολικές αίθουσες.Σημειώνεται πως κλειστό θα παραμείνει και αύριο το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Άρτας, εξαιτίας της μεγάλης και ξαφνικής βλάβης που υπέστη ο λέβητας.

Ο Δήμος έχει ήδη μεριμνήσει για την προμήθεια και την εγκατάσταση νέου λέβητα. Τα μαθήματα και γα αύριο 17/2/2021 στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Άρτας, θα υλοποιηθούν με την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qu44cJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη