Σε μερική λειτουργία ξανά ο ηλεκτρικός, μάχη με τα χιόνια από τον ΟΑΣΑ, πού υπάρχουν προβλήματα

INTIME

Συντονισμένες ενέργειες πραγματοποιεί διαρκώς ο ΟΑΣΑ σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ καθώς και με τα ΚΤΕΛ Αττικής προκειμένου να αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία των ΜΜΜ στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Στο πλαίσιο αυτό και αφού διεξήχθησαν δοκιμαστικά δρομολόγια στη γραμμή 1 του μετρό, τέθηκε σε λειτουργία η γραμμή στο τμήμα Πειραιάς – Αττική και γίνονται προσπάθειες να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» - Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και εκτελούνται δρομολόγια μέχρι το Σύνταγμα. Λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια πραγματοποιούνταν νωρίτερα μόνο στο παραλιακό του τμήμα «ΣΕΦ – Βούλα – ΣΕΦ».

xionia413

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε όλη την Αττική, λεωφορεία και τρόλει δεν εκτελούν αυτή τη στιγμή δρομολόγια. Ο στόλος των οχημάτων βρίσκεται στα αμαξοστάσια και παραμένει σε ετοιμότητα. Οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή δρομολογίων, όπου είναι εφικτό, είναι συνεχείς, με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

Προβλήματα στις μετακινήσεις

Απαγόρευση των φορτηγών στην Αττική Οδό. Απακαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών

Απαγορεύτηκε λόγω της πυκνής χιονόπτωσης η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και στην Αττική Οδό. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών, όπου είχε απαγορευτεί για τα φορτηγά, ενώ τα ΙΧ κινούνταν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

xionia256

Όλα τα αυτοκίνητα πλέον κινούνται κανονικά στη λεωφόρο Αθηνών, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ στην Αττική Οδό ισχύουν τα εξής: Δεν επιτρέπεται η κίνηση των φορτηγών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την Ελευσίνα μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, απαγορεύεται η είσοδος τους στον αυτοκινητόδρομο, προς Ελευσίνα στις εισόδους Φυλής, Δημοκρατίας, Περιφερειακής Αιγάλεω, και στον κόμβο Μεταμόρφωσης και προς αεροδρόμιο στις εισόδους Μάνδρας και Μαγούλας. Στην είσοδο Ασπροπύργου δεν επιτρέπεται για τα φορτηγά στις εισόδους και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία «Μήδεια»

Σημειώνεται ότι και σήμερα το πρωί συνεχίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότησησε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Ειδικότερα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην Αττική στις περιοχές 'Αγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Εκάλη, Μαρούσι, 'Ανοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Καπανδρίτι, Μενίδι, Πάρνηθα, Αυλώνας, Μαλακάσα, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Ροδόπολη, Σταμάτα, Βασιλικά Σαλαμίνας και Σκαραμαγκάς



via Ειδήσεις https://ift.tt/37jlnpy
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη