Προκήρυξη για 38 μονίμους στο Τυπογραφείο του ΑΣΕΠ

Προκήρυξη για 38 μονίμους στο Τυπογραφείο του ΑΣΕΠ

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων έστειλε πριν από λίγο το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο.Η νέα προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη 38 μονίμων υπαλλήλων στο ίδιο το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα οκτώ (38) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)

Η πρόσληψη των 38 μονίμων στο ΑΣΕΠ συνδέεται με την πρόθεση της Ανεξάρτητης Αρχής να προχωρήσει από το Φθινόπωρο του 2022 σε γραπτούς διαγωνισμούς και θα προσληφθεί προσωπικό τριών κυρίως ειδικοτήτων: Νομικοί, διοικητικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής.

Οι παλαιότεροι υπάλληλοι θα ασχοληθούν με το μεγάλο στοίχημα και οι νεώτεροι (όπως και οι 38) με τις δραστηριότητες που αναλμβάνει μέχρι τώρα η Ανεξάρτητη Αρχή.

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί σε αυτό το συνοδευτικό αρχείο



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sC6fM3
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη