Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου

APE

Στη σύλληψη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου, αλλά και των Όσκαρ Γκράου (πρώην διευθύνων σύμβουλος) και Ρομά Γκόμεθ Πόντι (επικεφαλής του νομικού επιτελείου) προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές στην Ισπανία, στο πλαίσιο των ερευνών, για το περίφημο σκάνδαλο, γνωστό ως «Barcagate».

Σύμφωνα με το sport-fm, πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία φέρεται η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου να πλήρωνε συγκεκριμένους λογαριασμούς στα social media, προκειμένου να ασκούν κριτική και ενίοτε να βρίζουν τους παίκτες της ομάδας και κυρίως τους έμπειρους, όπως ο Μέσι ή ο Πικέ, αλλά και πρώην διοικητικά στελέχη.

Εξαιτίας των όσων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Φεβρουάριο, υπέβαλαν την παραίτησή τους έξι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπαρτσελόνα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2PizQMd
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη