«Φρένο» στην επέκταση στο ΚΥΤ Έβρου - Οι αντιδράσεις έφεραν «πάγωμα»

«Φρένο» στην επέκταση στο ΚΥΤ Έβρου - Οι αντιδράσεις έφεραν «πάγωμα»

«Φρένο» στην επέκταση του ΚΥΤ στον Έβρο βάζει η κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία.

"Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι να μην επεκταθεί κα να μην αυξηθεί η χωρητικότητα της δομής στον Έβρο, κατόπιν εκτενούς διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία και φυσικά με τα συναρμόδια υπουργεία". δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κ. Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χρηστάκου για το DNews και το Mega.

Η απόφαση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας που έκανε την εξής ανάρτηση:

Οι αντιδράσεις έφεραν... «πάγωμα»

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και πολίτες στον Εβρο αντιδρούσαν με την επέκταση και την αύξηση της χωρητικότητας του νέου ΚΥΤ που προέβλεπε έως και 1.500 άτομα εντός συνολικά, ενώ σήμερα η δομή φιλοξενεί 600 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στις 26 Φεβρουαρίου, μέσα από την δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η κυβερνηση είχε εγκρίνει την ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει η επέκταση του ΚΥΤ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην «Διαύγεια» ανακοινώθηκε η διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδων εννιακόσιων δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας».

diavg

 

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3r68fvQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη