Προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων

Προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων

Προκήρυξη για 20 προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προσλήψεις είκοσι (20) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υποβολή Δικαιολογητικών για τις προσλήψεις ΕΠΟΠ

α. Οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση «https://epopnom.army.gr», την προβλεπόμενη αίτηση - υπεύθυνη δήλωση (Υπόδειγμα «1» της Προσθήκης
«1» του Παραρτήματος «Β»), η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «B», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

β. Οι υποψήφιοι ταυτοποιούνται στην ανωτέρω εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και υποβολής των δικαιολογητικών, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet. Η διαχείριση της αίτησής τους (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση δικαιολογητικών, οριστικοποίηση)
υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά. Η εφαρμογή θα παράγει μετά την οριστικοποίηση της αίτησης αντίγραφο αυτής, ως αποδεικτικό οριστικής υποβολής της καθώς και Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (μηχανογραφικό αρχείο pdf με μοναδικό κωδικό αίτησης υποψηφίου), τα οποία και οφείλουν να αποθηκεύσουν - εκτυπώσουν όλοι
οι υποψήφιοι. Μετά την οριστικοποίηση, δεν θα είναι δυνατή καμία διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των υποβληθέντων δικαιολογητικών, ούτε κι η υποβολή νέας αίτησης.

γ. Οι υποψήφιοι πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε τα δικαιολογητικά, να αντιστοιχούν στην ειδικότητα που δηλώνουν και να είναι πλήρη, επικυρωμένα και μεταφρασμένα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4β και στο Παράρτημα «Β» της παρούσας. Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν είτε μία (1) είτε και τις δύο (2) ειδικότητες του
Παραρτήματος «Α».

Οι πίνακες των επιτυχόντων, για λόγους διαφάνειας αναρτώνται στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (www.mod.mil.gr), του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας: www.geetha.mil.gr και του Κοινού Νομικού Σώματος www.stratologia.gr, για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η προκήρυξη ΕΔΩ



via Ειδήσεις https://ift.tt/3lFRXrD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη