Συνελήφθη ο «τοξοβόλος» που σκότωσε σκύλο στην Πετρούπολη - Ήθελε να τον εκδικηθεί

Συνελήφθη ο «τοξοβόλος» που σκότωσε σκύλο στην Πετρούπολη - Ήθελε να τον εκδικηθεί

Ο άνδρας που σκότωσε το άτυχο σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ, μέσα στην αυλή του σπιτιού όπου έμενε στην Πετρούπολη είναι ένας 38χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε προσπαθήσει άλλες δυο φορές να σκοτώσει το συγκεκριμένο σκυλί.

Αιτία το γεγονός πως το πιτ μπουλ κατά τη διάρκεια βόλτας τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί στον δικό του σκύλο και τότε είχε αποφασίσει να εκδικηθεί!

Τον 38χρονο συνέλαβε η ασφάλεια Δυτικής Αττικής μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες και οπτικό υλικό.

Στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tN6m86
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη